Zorgeloos spelen met je speelabonnement

Met een abonnement om speelgoed door te wisselen, blijft het speelgoed langer actief in gebruik. Heel veel kinderen kunnen zo nieuw speelgoed ontdekken en hun fantasie de vrije loop laten!

Hoe werkt het?

We hebben eindeloos veel speelgoed in huis en daar kun jij gebruik van maken. Jij kiest het aantal credits en hoe vaak je wilt wisselen (1, 2 of om de 3 maanden).

 

Wij beloven:

  • supersterk speelgoed dat tegen een stootje kan.
  • thuisbezorging en ophaalservice in één! Op de dag dat het jou uitkomt.
  • nooit meer onnodig en uitgespeeld speelgoed in huis!
Bekijk de abonnementen voor:
Uitgespeeld? Geef het stokje door
Zonder zorgen je speelgoed thuisbezorgd!

Consuminderen én meer spelen!

Kinderen van 0 tot 6 jaar zijn in volle bloei en maken een onwijs grote ontwikkeling door. Rollen, kruipen, zingen, rennen, springen, klimmen… de wereld is één grote ontdekkingstocht. Bij al die verschillende fases, hoort ander speelgoed. En het liefst zo sterk, mooi en duurzaam mogelijk!

Maar kwaliteitsspeelgoed is vaak duur. Onze missie is om goed speelgoed betaalbaar te houden, door het door te geven. Zo kun jij consuminderen en maken we heerlijk spelen mogelijk voor iedereen.

Anderen over Speeltegoed

“Speeltegoed heeft mooi en kwalitatief goed materiaal. Het geeft kinderen de mogelijkheid om hun creativiteit in te zetten voor hun ontwikkeling en doordat je wisselt blijven ze het leuk vinden.”

Frouke
Pedagogische Medewerker

“Wat een mooi speelgoed! Mijn dochter heeft enorme sprongen gemaakt in haar motorische ontwikkeling sinds we materialen van Speeltegoed in huis hebben.”

Monique Versloot
Ouder van 2 kinderen

“Het klim en klauter materiaal van Pikler is echt een must have voor het jonge kind. Mijn eigen jongens zijn dol op het constructie-materiaal. Binnenkort wisselen we het weer voor iets nieuws.”

Paulien Többen
Opvoed- en kindercoach